Geslaagde bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Nummer 1 in Tilburg!

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, creatieve workshop, quiz, citygame of actief uitje in Tilburg? Dan ben je bij FEMZ aan het juiste adres!

Geslaagde bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij workshops, events en thematische groepsuitjes voor elke gelegenheid! Bij FEMZ is het altijd feest! En dit ervaar je als je bij ons te gast bent tijdens een van onze workshops, quizzen of games in Tilburg. Jij als gast staat centraal. Aan alles is gedacht. Dit alles maakt van jullie uitje in Tilburg een beleving waar jullie nog lang samen met plezier op terug zullen kijken!

Geïnteresseerd?

Enkele van onze klanten

1280px Fujifilm logo
2560px ICI Paris XL logo
Logo etz
Logo ministerie van defensie
Rabo default ogimage

En hun enthousiaste reacties

Fontys Hogeschool

Bedrijfsfeest - 100 personen

De personeelsdag was heel leuk! Veel leuke reacties gehad, zeker de bierproeverij was een groot succes

AFG Waalwijk

Bedrijfsfeest - 50 personen

Super enthousiaste begeleiding die onze wat rumoerige club goed in bedwang hadden. Ik spreek voor iedereen wanneer ik schrijf dat alle uitjes enorme successen zijn geweest. Het fanatisme straalde er vanaf en er is enorm veel gelachen en daar draait het allemaal om!

Efteling

Teamuitje - 80 personen

We hebben het super naar ons zin gehad! We krijgen ook alleen maar positieve reacties terug op de werkvloer. Dus het was zeker geslaagd! Hartstikke bedankt voor de leuke avond en wie weet tot ziens!

Lieke

Vrijgezellenfeest - 22 personen

Wij hebben het naar onze zin gehad en de begeleidster was ook echt goed. Ze zei dat ze nog maar 21 jaar was, knap hoor... Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot ziens! Ik zal jullie zeker aanraden bij andere mensen.

Onze locaties

Onze FEMZ locaties

FEMZ werkt samen met diverse (horeca) locaties en hebben onze eigen Outdoor locatie. Indien gewenst komen wij naar jullie toe! Kortom we vinden altijd een passende plek voor jullie uitje!

Kies voor meer dan 15 jaar Brabantse ervaring

7 dagen per week staat ons team van enthousiaste kunstenaars, spelleiders, quizmasters en event professionals voor jullie klaar.

Kies voor meer dan 15 jaar Brabantse ervaring
  • Meer dan 15 jaar ervaring in de branche
  • Een breed aanbod in activiteiten, uitjes en feesten!
  • Duidelijke all-in prijzen, dus geen verrassingen achteraf
  • Maatwerk mogelijk
  • Vele tevreden klanten zijn al voorgegaan

Meer informatie ontvangen?

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!