Naaktmodel Schilderen

Een spannende en unieke ervaring!

Workshop Naaktmodel Schilderen Hero

Prijs op aanvraag

Circa 2 uur

Vanaf 10 personen

Op onze locatie of eigen locatie mogelijk

150+ keer geboekt

Workshop Naaktmodel schilderen. Creatief & Spannend tegenlijk!

Willen jullie iets unieks doen, maar het toch een beetje spannend houden op het vrijgezellen feest? Dan past dit uitje perfect bij jullie! Een unieke ervaring, iets wat je waarschijnlijk niet elke dag doet. Het is een hilarisch, maar tegelijkertijd artistiek en gezellig programma van 2 uur.

Schilder het natuurlijke schoon in je favoriete positie. Staand, zittend of liggend! Binnen no-time hebben jullie onder begeleiding van een professionele kunstenaar, de juiste lijnen en proporties op het schildersdoek. Deze workshop is de perfecte balans tussen lachen, gieren, brullen en creativiteit. Gaan jullie de uitdaging aan?

Je schildert een mannelijk of vrouwelijk model op een canvas van 40x50. Een ervaren kunstenaar begeleidt jullie stap voor stap. Geschikt voor jullie volgende vrijgezellenfeestje, vriendinnendag of verjaardag. Zo kunnen wij een workshop mannelijk of vrouwelijk naaktmodel schilderen voor jullie organiseren.

Dit uitje boeken?

Hoe verloopt een Workshop Naaktmodel Schilderen

Workshop Naaktmodel Schilderen
  • Je word ontvangen door een van onze kunstenaars die eerst wat gaat uitleggen.
  • Daarna gaat de badjas uit en gaat het model voor jullie poseren. In het begin zal het spannend zijn, maar gedurende de workshop word de spanning minder en minder.
  • Ondertussen ben jij al een heel eind op weg om het naaktmodel op het doek te schilderen. Aan het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met een mooie herinnering aan deze dag!
  • Je wordt stap voor stap begeleid door onze kunstenaar en kunt tussendoor elkaars werk bekijken onder het genot van een drankje.

Specificaties

Naaktmodel Schilderen Vrijgezellenfeest

Dit uitje is inclusief:

  • Een professionele kunstenaar
  • Alle materialen, zoals verf, doeken en schilder ezels
  • Een schort

Dit uitje is exclusief:

  • Naaktmodel
  • Locatie
  • Drankjes

* Uit te breiden met lunch-, diner- of borrelarrangement

Meer informatie?

Een Workshop Naaktmodel Schilderen kan georganiseerd worden in

Een compleet creatief uitje bij FEMZ!

Workshop Naaktmodel Schilderen Bedrijfsuitje Groepsuitje Teamuitje

Alle uitjes van FEMZ worden compleet verzorgd incl. begeleiding en alle materialen. Het moet vooral een gezellige boel worden. Ideaal dus ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander feestelijk uitje in Brabant.

Combineer de Workshop Naaktmodel Schilderen met een lunch-, borrel- of dinerarrangement

Arrangement vrijgezellenfeest

Mag de workshop voor jullie nog wel wat meer aangekleed met bijvoorbeeld een heerlijke borrelplank, een lekker stuk taart of andere lekkernij? Of wil je na de workshop lekker uit eten? Laat het ons dan weten. Ook hierin is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een luxe 2-gangen high tea of een driegangendiner bij een van de top locaties waarmee wij samenwerken. Vertel ons gerust je wensen en wij nemen de zorg graag uit handen.

Vraag onze offerte aan