Workshop Handletteren

Ontwerp je eigen mini poster tijdens de populaire workshop.

Workshop handletteren tilburg

Vanaf €30,99 per persoon exclusief BTW

Circa 2 uur

Vanaf 10 personen

Op onze locatie of eigen locatie mogelijk

150+ keer geboekt

Workshop handletteren, ontwerp een poster met jouw favoriete quote!

Handletteren is helemaal in. Het is erg populair en je ziet het dan ook overal. Op tafels, ramen, posters, uitnodigingen, verpakkingen,... noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een handletter ontwerp op gemaakt. En het leukste,... je kunt het zelf ook leren tijdens onze workshop handletteren.

We hebben voor het formaat a4 gekozen omdat we er dan zeker van zijn dat iedereen zijn of haar ontwerp af krijgt binnen de daarvoor bestemde tijd. Het zou zonde zijn als sommigen dit niet redden. Een groter formaat is overigens wel mogelijk hoor. De workshop duurt dan enkel wat langer en we vragen hiervoor een kleine meerprijs p.p.

Welk formaat je ook kiest (a4) je krijgt je eigen poster op een hip houten klembordje mee naar huis zodat je deze gelijk neer kunt zetten om ervan te genieten of om cadeau te geven.

Dit uitje boeken?

Hoe verloopt een Workshop Handletteren

Handletter workshop Tilburg Brabant Letterworkz 300x246
  • De kunstenaar ontvangt jullie en geeft een uitleg.
  • Tijdens de workshop handletteren leren we je handige trucjes en geven we je tips waarmee je zelf een eigen ontwerp kunt maken.
  • Na een korte uitleg over de basis van het handletteren en uitleg van de verschillende lettertypen gaan jullie eerst wat oefenen met het tekenen van de verschillende letters.
  • Daarna maak je een schets van je eigen kaart op a4 formaat en maak je deze helemaal af met pen om vervolgens mee naar huis te nemen.

Specificaties

Dit uitje is inclusief:

Workshop handletteren inloop tilburg
  • uitleg
  • begeleiding
  • gebruik van materialen
  • a4 kaarten
  • een houten klembord passend bij het formaat van jouw poster.

Meer informatie?

Een Workshop Handletteren kan georganiseerd worden in

Een compleet creatief uitje bij FEMZ!

Handletteren creatieve workshop FEMZ Tilburg Breda 300x225

Alle uitjes van FEMZ worden compleet verzorgd incl. begeleiding en alle materialen. Het moet vooral een gezellige boel worden. Ideaal dus ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander feestelijk uitje in Brabant.

Combineer de Workshop Handletteren met een lunch-, borrel- of dinerarrangement

Arrangement vrijgezellenfeest

Van geconcentreerd handletteren krijg je ook trek ;) Wellicht dus een goed idee om de workshop te combineren met bijvoorbeeld een uitgebreide high tea of drie gangen diner. Er is van alles mogelijk!

Deze workshop boeken?