Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

Wanneer je een bepaald uitje bij ons wilt boeken, kun je vanuit die pagina een offerte aanvragen bij ons. Verder kun je ook contact met ons op te nemen middels mail info@femz.nl of door ons te bellen 013 - 750 39 26 als je vooraf nog vragen hebt.

Zodra er vanuit jullie schriftelijk akkoord is gegeven op de offerte.

Je kunt nog tot 14 dagen voor aanvang van de activiteit kosteloos wijzigingen doorgeven in het aantal deelnemers. Dit met inachtneming van het minimum wat voor de betreffende activiteit staat.

Het is lastig om exact aan te geven wanneer je het beste kunt boeken. Maar als je er zeker van wilt zijn dat er op de datum van jullie voorkeur nog een plekje vrij is adviseren wij ruim op tijd te boeken. Sommige data zijn namelijk erg in trek en dan geldt wie het eerst komt die het eerste maalt.

Per activiteit staat exact beschreven wat bij de prijs is inbegrepen.

Ja natuurlijk! FEMZ biedt vele mogelijkheden tot maatwerk. Omdat wij bijna alle activiteiten welke we op onze website aanbieden in eigen beheer ontwikkelen en verzorgen kunnen we deze ook eenvoudig aanpassen op specifieke wensen. Bij dinerspellen en feesten met eten geldt uiteraard ook dat er rekening kan worden gehouden met evt. (dieet) wensen of allergieën.

Annuleren is helaas niet mogelijk nadat er akkoord is gegeven op de offerte. Wel is het mogelijk om het kosteloos uitje te verplaatsen naar een andere datum mits het voor 48 uur van tevoren is.

Het kan gebeuren dat je te laat bent. Wij starten dan indien nog mogelijk op het latere tijdstip, dit is natuurlijk wel zonde van de beschikbare tijd. De eindtijd van de activiteit staat namelijk vast.

Dit ook i.v.m. uitjes en events die na die van jullie staat gepland. Het zou tenslotte niet eerlijk zijn als de gasten na jullie moeten wachten omdat de groep voor hen te laat was.

Per factuur middels overschrijving.