Escape the City Tilburg

Een uitdaging die je niet mag missen!

Escape the city Tilburg

€26,50 per persoon exclusief BTW

Circa 2,5 uur

Vanaf 10 personen

Afwisselende spellen, opdrachten en puzzels

150+ keer geboekt

Escape the city Tilburg: een uitdagende game in het centrum van Tilburg.

Is het oplossen van raadsels, puzzels en mysteries echt jouw ding? Ben jij stressbestendig, presteer jij goed onder tijdsdruk en ben je een echte teamplayer? Dan is de citygame Escape the city in Tilburg een uitdaging die jij niet mag missen!

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

2560px Logo landmacht
Ontdek tilburg logo
Logo Fontys
Omroep Brabant logo

Hoe verloopt Escape the City Tilburg?

Escape the City uitje Tilburg Breda
  • We ontvangen jullie voorafgaand aan Escape the city op onze locatie in het centrum van Tilburg met een lekker drankje.
  • Dan volgt de uitleg van de spelbegeleider en worden de teams gemaakt.
  • Jullie ontvangen een brief van een mysterieus persoon waarin hij zegt een kluis te hebben geplaatst ten slechte van Tilburg. Jullie worden aangewezen om de stad en inwoners te redden van deze psychopaat en dat kan alleen door de code van de kluis te kraken.
  • Met je eigen team ga je de stad in op zoek naar verschillende aanwijzingen, raadsels, cryptogrammen etc, welke voor jullie middels een game app in het centrum van de stad van jullie keuze verstopt zijn.
  • Het team wat de kluis en de inhoud ervan als eerste weet te bemachtigen wint het spel en zal hiervoor uiteraard worden beloond. Hierna kunnen jullie even bijkomen van alle hectiek onder het genot van een lekker drankje.

Specificaties

Dit uitje is inclusief:

Escape the City Tilburg
  • uitleg en begeleiding
  • gebruik van alle materialen en game app
  • een beloning voor het winnende team

Per team 1 smartphone nodig:


Jullie spelen het spel Escape the city in groepjes van circa 5 personen. Per team is 1 goed opgeladen smartphone nodig. De rest van de techniek stellen wij voor jullie in en volgt op de dag zelf. Het is niet zo dat je enkel op een scherm zult kijken tijdens het spel. Jullie worden ook uitgedaagd dmv diverse opdrachten welke in de game naar boven zullen komen.


* Uit te breiden met lunch-, diner- of borrelarrangement

Meer informatie?

Uitbreiding van het Escape the City arrangement mogelijk!

Het is mogelijk om Escape the City Tilburg uit te breiden met een lunch, borrel of diner. Deze kan vooraf of achteraf gedaan worden. Maar wat ook een optie is is om het spel tussen de gangen van een drie gangen diner te spelen. We starten dan eerst met een voorgerecht, dan volgt het eerste deel van het spel. Aan het einde van deel 1 komen jullie terug voor het hoofdgerecht en gaan we daarna weer verder met deel 2. Tijdens het dessert bij terugkomst volgt de bekendmaking van de winnaar en gaan we over op de prijsuitreiking.

Vraag onze offerte aan