Archery Tag

Een tactische en spannende strijd!

Archery Tag 1

Vanaf €29,50 per persoon exclusief BTW

1,5 - 2 uur

Op onze of eigen locatie

Vanaf 10 personen

Afgestemd op elke groep

150+ keer geboekt

Archery Tag, wie heeft er de meest vaste hand?

Wie boogschieten en trefbal roept, krijgt Archery Tag! Een spannende activiteit die jouw behendigheid, teamgeest en vaste hand test. Tijdens een Archery Tag spel strijden jullie in een tactisch en spannend duel tegen elkaar met als doel elkaar uit te schakelen en zoveel mogelijk punten te scoren. Op veel van onze locaties maken jullie gebruik van natuurlijke obstakels (bomen, kuilen, zandwallen) waarachter je kunt schuilen en wat het tegelijkertijd moeilijker maakt om de tegenstander te raken. Het perfecte uitje voor wie sportief wilt zijn en in een team wilt werken!

Afhankelijk van de groepsgrootte worden jullie in een aantal teams verdeeld. Elke keer strijden 2 teams tegen elkaar. Wanneer de groep zodanig groot is, zullen wij er een toernooi van maken! Uiteindelijk belanden er dan 2 teams in de finale, die zullen strijden om de eeuwige roem en een dikke vette prijs!

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

SBS6
2560px ICI Paris XL logo
Knvb logo
Rabo default ogimage

Hoe verloopt Archery Tag?

Archery Tag 2
  • De spelleider ontvangt jullie en begint met de uitleg.
  • Daarna gaat iedereen oefenen met schieten
  • Teams worden ingedeeld en een spelindeling wordt gemaakt
  • Afhankelijk van de groepsgrootte spelen de teams verschillende soorten spellen. Dit kan verschillen van een groot toernooi tot verschillende tactische wedstrijdjes.
  • Tussendoor zijn er pauzes voor een drankje
  • Aan het einde wordt het winnende team bekend gemaakt en wordt de prijs uitgereikt

Specificaties

Dit uitje is inclusief:

Archery Tag 3
  • Uitleg en begeleiding door een ervaren trainer en outdoor specialist
  • Gebruik van alle attributen en materialen
  • Prijs voor het winnende team

*Uit te breiden met BBQ en/of extra drankjes.

Meer informatie?

Waar speelt Archery Tag zich af?

Het Archery Tag Uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving die zeer gemakkelijke per fiets of auto te bereiken is.

Archery Tag 4

Er zijn ook volop gratis parkeermogelijkheden. De locatie heeft alles wat je maar kan verzinnen voor Archery Tag zoals een flink bos met verschillende soorten obstakels voor het spel. Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de buitenlucht!


Daarnaast is het ook mogelijk om een Archery Tag te organiseren op vergelijkbare locaties in de rest van Noord-Brabant of op jullie eigen locatie. Als we spelen op een open grasveld, nemen we opblaasbare obstakels mee om je achter te verschuilen.

Uitbreiding van het Archery Tag arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes buiten. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Vraag onze offerte aan