Workshop Servies Stippen

Creatief, kleurrijk en ontspannen

Workshop Servies Stippen Tilburg Breda Hero Image 2

Vanaf €30,99 per persoon exclusief BTW

Circa 2 uur

Vanaf 10 personen

Op onze locatie of eigen locatie mogelijk

150+ keer geboekt

Workshop Servies Stippen, kleurrijk en creatief!

De workshop servies stippen is een creatieve workshop waarbij je volledig tot rust komt. Met speciale porselein verf en diverse hulp materialen ga je een basis bord decoreren met de speciale stippen techniek. Het resultaat hiervan is een uniek ontworpen item in jouw favoriete kleur. We hebben diverse objecten voor jullie klaar staan. Mocht je specifieke wensen hebben kwa object (mok, beker, bordje, mini etagere etc,) dan vernemen we dit graag vooraf bij de reservering.

Dus ben je op zoek naar een originele creatieve workshop ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag? Dan is de workshop servies stippen zeker aan te raden!

Tip!

Indien je de workshop servies stippen boekt ter invulling van een vrijgezellenfeest of teamuitje is het wellicht een idee om verschillende objecten te versieren welke gezamenlijk één servies vormen. Leuk om cadeau te geven of voor in de kantine op de zaak

Dit uitje boeken?

Hoe verloopt een Workshop Servies Stippen?

Workshop Servies Stippen Tilburg
  • We ontmoeten elkaar in één van onze gezellige horeca locaties of op jullie eigen locatie.
  • Hierna zal onze kunstenaar zich aan jullie voorstellen en de stippen techniek en nodige materialen toelichten.
  • Dan is het tijd om lekker zelf aan de slag te gaan en helemaal tot rust te komen.
  • Tijdens de workshop assisteert de kunstenaar met creatieve ideeën, geeft tips en tricks over kleurgebruik, compositie en techniek.
  • Na circa 2 uur loopt de workshop ten einde en mogen jullie je creatie mee naar huis nemen. Hier mag het na 1 dag nog even een half uurtje in de oven en is het klaar voor gebruik..

Specificaties

Dit uitje is inclusief:

Workshop Servies Stippen Voorbeeld
  • uitleg
  • begeleiding
  • alle materialen
  • servies

* Uit te breiden met een lunch, borrel of diner arrangement.

Meer informatie?

Een Workshop Servies Stippen kan ook georganiseerd worden in

Een compleet creatief uitje bij FEMZ!

Workshop Servies Stippen Breda en Tilburg

Alle uitjes van FEMZ worden compleet verzorgd incl. begeleiding en alle materialen. Het moet vooral een gezellige boel worden. Samen met onze horeca partners verzorgen we ook graag een bijkomende high-tea of lunch. Ideaal dus ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander feestelijk uitje in Brabant.

Combineer de Workshop Servies Stippen met een lunch-, borrel- of diner arrangement

Arrangement vrijgezellenfeest

Willen jullie de workshop uitbreiden met een high tea of diner? Of wat dacht je van de combinatie met bijvoorbeeld een ludiek of spannend dinerspel om je dag helemaal compleet te maken? Er is van alles mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee!

Vraag onze offerte aan