Ontmasker de mol uitje

Wie kun je nog vertrouwen tijdens deze spannende citygame?!

Ontmasker de Mol team met kaart

€26,50 per persoon exclusief BTW

Circa 2,5 uur

Vanaf 10 personen

Afwisselende spellen, opdrachten en puzzels

150+ keer geboekt

Ontmasker de Mol uitje. Ontdek de mol is tijdens een spannende game in de stad!

Het Ontmasker de Mol uitje is afgeleid van het bekende televisieprogramma. En net als op tv gaan jullie tijdens deze circa 2,5 uur durende game de mol proberen te ontdekken. Het Ontmasker de mol uitje is nog altijd onze nummer 1 game voor een uitdagende middag vol fun en teambuilding met je collega's, familie en vrienden.

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

2560px Logo landmacht
Ontdek tilburg logo
Logo Fontys
Omroep Brabant logo

Hoe verloopt een Ontmasker de mol uitje

Ontmasker de Mol Tilburg plattegrond
  • Voorafgaand aan deze spannende citygame worden jullie door onze enthousiaste spelleiding ontvangen met een lekker drankje op een horeca locatie.
  • Vervolgens worden de teams gemaakt en worden jullie gebrieft over jullie rol in het spel. De mollen zijn dan bekend en weten wat hen te doen staat.
  • Hierna gaan jullie in teams op pad om zoveel mogelijk punten te scoren. Dit doen jullie door het uitvoeren van verschillende uitdagende opdrachten en het oplossen van raadsels. In de tussentijd wel de mol goed in de gaten houden!
  • Naast de teamopdrachten spelen jullie ook zogenaamde team challenges tegen de andere teams. Op deze manier komen jullie elkaar allemaal nog eens tegen tijdens het spel.
  • Jullie eindigen weer in dezelfde horeca locatie, waar het winnende team en de mollen bekend worden gemaakt en jullie nog lekker na kunnen borrelen!

Specificaties

Dit uitje is inclusief:

Teambuilding Citygame Tilburg Ontmasker de Mol
  • Speluitleg en begeleiding
  • Gebruik van alle materialen
  • Een prijs voor het winnende team
  • Oorkonde voor beste mol

* Uit te breiden met lunch-, diner- of borrelarrangement

Meer informatie?

Een Ontmasker de mol uitje kan ook georganiseerd worden in

Uitbreiding van het Ontmasker de mol uitje arrangement mogelijk!

Ontmasker de Mol dinergame

Het is mogelijk om het Ontmasker de mol uitje Tilburg uit te breiden met bijvoorbeeld een diner. Maar wat ook een optie is is om het spel tussen de gangen van een drie gangen diner te spelen. We starten dan eerst met een voorgerecht, dan volgt het eerste deel van het spel. Aan het einde van deel 1 van Ontmasker de mol komen jullie terug voor het hoofdgerecht en gaan we daarna weer verder met deel 2. Tijdens het dessert bij terugkomst volgt de bekendmaking van de winnaar en de mollen en gaan we over op de prijsuitreiking.

Vraag onze offerte aan