Robinson Uitje

Een dynamische dag midden in de natuur

Expeditie Robinson in Tilburg

Vanaf €29,50 per persoon exclusief BTW

Circa 2,5 uur

Op onze of eigen locatie

Vanaf 15 personen

Afgestemd op elke groep

150+ keer geboekt

Robinson Uitje, overleef jij de eilandraad?

Samenwerking, rivaliteit, tactisch spel en inventiviteit komen terug in het unieke Robinson uitje. Een uitdaging voor iedereen!

De verschillende proeven die in dit spel aan bod komen, zullen samen zorgen voor een avontuur om nooit te vergeten. Zijn jullie de favorieten van de dag? Hebben jullie de meeste inzet getoond? Of zijn jullie na de eerste paar proeven een toontje lager gaan zingen? ;) Na de eilandraad weten we welk team als winnaar naar huis mag gaan.

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

Logo Fontys
2560px Logo landmacht
Omroep Brabant logo
Ontdek tilburg logo

Hoe verloopt een Robinson Uitje

Alsof jullie op zoek zijn naar voedsel wandelen jullie door een prachtige omgeving. Tijdens deze tocht wacht jullie een aantal uitdagende proeven die jullie in teams tegen elkaar zullen uitvoeren.

Expeditie Robinson in Tilburg 2
  • Iedere proef is anders, maar al onze Robinson uitjes bevatten een aantal vaste proeven: de vuurproef, brancard race & het katapult spel.
  • Afhankelijk van jullie wensen en de samenstelling van de groep vullen we deze aan. Je kunt denken aan hindernis proeven, balproeven, fysieke proeven, kennisproeven en natuurlijk zal ook de gevreesde eetproef niet ontbreken.
  • Gaan jullie voor relaxed of voor "wet & wild". Kortom het Expeditie Robinson uitje staat garant voor een flinke dosis teambuilding, dynamiek en een heleboel lol!

Specificaties

Dit uitje is inclusief:

Expeditie Robinson Bedrijfsuitje of Teamuitje
  • Uitleg en begeleiding door een ervaren trainer en outdoor specialist
  • Gebruik van alle attributen en materialen
  • Prijs voor het winnende team

* Uit te breiden met BBQ en/of extra drankjes.

Meer informatie?

Waar speelt het Robinson Uitje zich af?

Het Robinson uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving die zeer gemakkelijk per fiets of auto is te bereiken. Er zijn ook volop gratis parkeer mogelijkheden.

Expeditie Robinson Dispuutuitje

Deze omgeving heeft alles wat je van een Robinson locatie zou verwachten. Een flink bos, water, strand, sloten en meer! Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de natuur!


Daarnaast is het ook mogelijk om een Robinson uitje te organiseren op vergelijkbare locaties in de rest van Noord-Brabant of op jullie eigen locatie.

Een Robinson Uitje kan ook georganiseerd worden in

Uitbreiding van het Robinson arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes.


Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!