Wedding Game

In het teken van de aanstaande bruid.

Wedding Game Tilburg Breda Vrijgezellendag

€26,50 per persoon exclusief BTW

Circa 2 uur

Vanaf 10 personen

Leuke opdrachten

150+ keer geboekt

Wedding Game: in het teken van de aanstaande bruid.

Vandaag staat in het teken van de aanstaande bruid! Binnenkort gaan jullie je aan elkaar verbinden. De vonken spatten er vanaf, hartstikke verliefd en alles is leuk aan jouw partner, maar… blijft dat voor eeuwig zo? Daar zal je wel aan moeten blijven werken. Open deur, maar 'Trouwen' is een werkwoord dus moet er altijd gewerkt worden om de liefde te koesteren. Daarbij heb je de steun en toeverlaat van je vrienden nodig. Samen met hen ga je de ultieme test doen of jij er klaar voor bent. Hoe hard zijn jullie bereid te werken voor de liefde van je leven?!

Met hilarische opdrachten word je getest op 5 categorieën die de pijlers vormen voor elk goed huwelijk. Sta jij je mannetje; hou je je koopgedrag in toom; kan jij je geduld bewaren; blijf je lachen met elkaar en houd jij de concurrentie op afstand? Bij elke categorie krijg je een aantal opdrachten en als je deze voltooid, uiteraard samen met je beste vrienden, kun je ervan uitgaan dat jullie nog lang en gelukkig zullen leven!

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

Omroep Brabant logo
Logo ministerie van defensie
Rabo default ogimage
Kp logo abab 355x126

Hoe verloopt deze Wedding Game?

Wedding Game Tilburg Breda
  • Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie. Daar zal de spelbegeleider jullie ontvangen.
  • De teams worden ingedeeld en er wordt een uitleg gegeven over het spel.
  • Het spel wordt gespeeld in een app.
  • De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en zoveel mogelijk punten te verdienen.
  • Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de startlocatie voor bekendmaken van het winnende team met de meeste punten.
  • Hierna heb je uiteraard tijd om lekker na te praten en te borrelen.

Specificaties

Dit uitje is inclusief:

Vrijgezellenuitje Wedding Game Tilburg
  • speluitleg en begeleiding
  • gebruik van materialen
  • app techniek
  • een prijs voor het winnende team

1 smartphone per groep nodig:


Tussen de gangen door ga jij met je team op pad om zoveel mogelijk punten te scoren door middel van opdrachten. Deze opdrachten worden gespeeld via onze speciale spel app. Het is dus van belang dat 1 persoon per groepje een opgeladen smartphone bij zich heeft met 3G, 4G of 5G.


* Uit te breiden met lunch-, diner- of borrelarrangement

Meer informatie?

Uitbreiding van een Wedding Game uitje arrangement mogelijk!

Wedding Game vrijgezellenfeest Tilburg

Het is mogelijk om de Wedding Game uit te breiden met een lunch, borrel of diner. Deze kan vooraf of achteraf gedaan worden. Maar wat ook een optie is is om het spel tussen de gangen van een drie gangen diner te spelen. We starten dan eerst met een voorgerecht, dan volgt het eerste deel van het spel. Aan het einde van deel 1 komen jullie terug voor het hoofdgerecht en gaan we daarna weer verder met deel 2. Tijdens het dessert bij terugkomst volgt de bekendmaking van de winnaar en gaan we over op de prijsuitreiking.

Vraag onze offerte aan