Groepsuitje

De leukste van Noord-Brabant!

Boek een groepsuitje

Groepsuitje in Tilburg of Breda

Vanaf 10 personen

Op onze of een eigen locatie mogelijk

150+ keer geboekt

Bij FEMZ boek je de leukste groepsuitjes!

Activiteiten voor een vriendenweekend of originele familiedag vind je bij FEMZ! We ontvangen je graag op één van onze sfeervolle locaties. Hier staat ons enthousiaste team van begeleiders klaar om jullie uitje tot in de puntjes te verzorgen! Daarnaast komen we ook graag naar jullie toe om voor jullie een top activiteit op een gezellige locatie ergens in Noord-Brabant te bezorgen.

Of je nu op zoek bent naar een actieve game of quiz, alles kan! Met een ruim aanbod van leuke activiteiten, en ruim 10 jaar ervaring in de branche vinden wij een passende invulling voor iedere gelegenheid en elk budget. En hebben wij het niet? Dan helpen we je graag met een aanbod op maat!

Neem een kijkje in ons ruime aanbod in workshops, games, quizzen en arrangementen en stel je ideale vriendenuitje, familiedag of ander uitje samen! Vele tevreden gasten zijn je al voorgegaan. Dat kun je ook teruglezen in de enthousiaste reacties!

Hoe verloopt een groepsuitje?

  • Een van onze eventplanners bespreekt met jou de wensen en mogelijkheden. Zo wordt er samen inhoud gegeven aan het groepsuitje.

  • Wij zorgen dat alles op de locatie is geregeld.

  • Onze ervaren quizmaster of spelbegeleider zal zorgen dat het groepsuitje soepel verloopt.

  • Als een gezellige afsluiter kunnen jullie kiezen voor een diner of een borrel. (Optioneel maar wel aan te raden!)

Vraag onze offerte aan