Highland Games

Een Schotse dag midden in de natuur.

Highland Games 1

Vanaf €29,50 per persoon exclusief BTW

Circa 2,5 uur

Op onze of eigen locatie

Vanaf 15 personen

Afgestemd op elke groep

150+ keer geboekt

Highland Games Uitje, welke clan is het sterkst?

De Highland Games zijn een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. Nog steeds worden er ieder jaar Highland Games gehouden, tegenwoordig ook buiten Schotland. De Highland Games vertegenwoordigen de trots en de kracht van Schotland. De Highland Games bevatten tests gebaseerd op kracht, vaardigheid en uithoudingvermogen die worden gecombineerd met een ruime hoeveelheid plezier.

Tijdens deze Highland Games gaan de verschillende clans (teams) met elkaar de strijd aan met de diverse onderdelen van de Highland Games. Elke Highland Games uitje is anders, maar een aantal onderdelen zitten er vast in: de traditionele Tossing the Caber (paalwerpen), Tug o War (touwtrekken) en Haggis Hurling (kogel werpen). Wie is de sterkste? Wie is het behendigst? Which clan is the best? Een groepsuitje vol met schotse kitten, schotse whiskey en een hele boel rivaliteit.

Dit uitje boeken?

Een aantal van onze klanten

Nieuw logo gemeente A4 Gemeente Tilburg CMYK540
Knvb logo
Sony Logo png
Crocs Shoes logo EC73023 FC5 seeklogo com

Hoe verloopt een Highland Games uitje?

Highland Games 2
  • De spelleider ontvangt jullie met een Schotse Whiskey en begint met de uitleg.
  • Clans worden ingedeeld en een iedereen krijgt een schotse kilt.
  • Clans strijden tegen elkaar in verschillende proeven
  • Tussendoor is er een pauze voor een drankje
  • Aan het einde wordt het winnende team bekend gemaakt en wordt de prijs uitgereikt

Specificaties

Dit uitje is inclusief:

Highland Games 3
  • Uitleg en begeleiding door een ervaren trainer en outdoor specialist
  • Gebruik van alle attributen en materialen
  • Prijs voor het winnende team

*Uit te breiden met BBQ en/of extra drankjes.

Meer informatie?

Waar speelt het Highland Games Uitje zich af?

Het Highland Games uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving die zeer gemakkelijke per fiets of auto is te bereiken.

Highland Games 4

Er zijn ook volop gratis parkeermogelijkheden. Deze omgeving heeft alles wat je van een Highland Games locatie zou verwachten: veel boomstammen, veel groen en verwilderde natuur. Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de buitenlucht!


Daarnaast is het ook mogelijk om Highland Games te organiseren op vergelijkbare locaties in de rest van Noord-Brabant of op jullie eigen locatie.Highland Games kan ook georganiseerd worden in

Uitbreiding van het Highland Games arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes buiten een lekkere Schotse Whiskey. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Vraag onze offerte aan